Skip to main content
L’Ajuntament de Pollença organitza el primer concurs de cuina “Cuina amb me” de Pollença

| Premsa

L’Ajuntament de Pollença organitza el primer concurs de cuina “Cuina amb me” de Pollença

L’Ajuntament de Pollença juntament amb Teixit Empresarial de Pollença i la Cooperativa Pagesa de Pollença organitzen la primera convocatòria del concurs “Cuina amb me”.

L'objectiu principal d'aquest concurs de cuina és difondre el me de Pollença a través de l’elaboració de plats i la seva posterior degustació́ en directe per un jurat, en el transcurs de la Fira de Pollença 2022. 

PARTICIPANTS al primer concurs de "cuina amb Me"

Podran participar-hi totes les persones aficionades a la cuina, sense tenir en compte l'edat, la professió, l'ofici o la nacionalitat. La participació pot ser a títol individual o com a membre d’una associació, entitat, etc. Atès que es tracta d'un concurs de cuina amateur, queda expressament prohibida la participació de cuiners professionals.

PREMIS

1r premi: cistella d’estris de cuina i productes gastronòmics valorada en 200 euros, a més d’un val descompte als comerços associats a Teixit Empresarial de Pollença

2n i 3r premi: cistella de productes gastronòmics valorada en 80 euros, a més d’un val descompte als comerços associats a Teixit Empresarial de Pollença. 

Totes les persones que participin al concurs rebran una peça de me i un recipient per elaborar la recepta i presentar el plat davant el jurat, i un davantal exclusiu d’obsequi. La peça de me i el recipient es lliuraran a la botiga de la Cooperativa Pagesa de Pollença (c. de Bartomeu Aloy 31, de Pollença) dia 12 de novembre, de les 8.30 a les 10.30 hores.

En cas de no presentar el plat elaborat segons els termes definits en aquest document, es retornaran a l’organització la peça de me, el recipient i l’obsequi recollit. 

Tots els productes dels premis estan patrocinats pels comerços locals associats a Teixit Empresarial de Pollença. 

CONDICIONS DE PARTICIPACIÓ

Els participants podran elegir lliurement la recepta que volen elaborar, la qual haurà de contenir obligatòriament com a ingredient el me de Pollença. Cada participant pot presentar només un plat. 

JURAT I CRITERIS DE VALORACIÓ 

Hi haurà un jurat integrat per membres de l’àmbit agrícola i del món de la gastronomia.

PRESENTACIÓ DELS PLATS 

El plat s’ha de presentar ja elaborat dissabte 12 de novembre de 2022de les 18.00 a les 18.30 hores, a l’envelat ubicat al carrer de Bartomeu Aloy, on hi haurà un espai senyalitzat amb la inscripció "Cuina amb me" i les persones encarregades de l’organització́ del concurs. No s’admetrà cap plat si no s'ha fet la inscripció prèviament. Juntament amb el plat cuinat s'ha de presentar un sobre que ha de portar el nom de la recepta. A l'interior del sobre hi ha d'haver la recepta (ingredients i elaboració) i les dades personals de la persona participant. L’organització del concurs disposarà els plats a les taules i els identificarà amb la seva denominació. 

INSCRIPCIONS 

Podran participar-hi totes les persones aficionades a la cuina, sense importar l'edat, la professió, l'ofici o la nacionalitat. 

La participació pot ser a títol individual o com a membre d'una associació, entitat, etc. Atès que es tracta d'un concurs de cuina amateur, queda expressament prohibida la participació de cuiners professionals.

Per participar-hi s'hauran d'inscriure a través de l'adreça electrònica Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o també es poden fer al departament de Fires i Mercats al c/ Pere Josep Cànaves Sales s/n (al costat del Museu), tel. 663 876 656.

A la inscripció, s'hi han de fer constar el nom i llinatges del cuiner o cuinera, l'adreça i el telèfon mòbil.

A l'assumpte del correu electrònic s’ha d’especificar "Cuina amb me".

Les inscripcions s’obren divendres 28 d’octubre a patir de les 12 hores i fins divendres 11 de novembre de 2022 a les 12 hores.

Places limitades. (Selecció per ordre d'inscripcions).

OBLIGACIONS DELS PARTICIPANTS 

  • Per a la preparació dels plats s’han de respectar els requisits establerts i els terminis indicats. 
  • La decisió del jurat és irrevocable i no es pot recórrer. 
  • Els guanyadors autoritzen a difondre la informació́ facilitada per l'autor/a. 

ACCEPTACIÓ DE LES BASES 

La inscripció implica que el o la concursant accepta plenament les bases descrites anteriorment.

CALENDARI D’INSCRIPCIÓ

  • El caldenari d'inscripció s’obre divendres 28 d’octubre, a les 12.00 hores, i finalitza divendres 11 de novembre, a les 12.00 hores.

RECOLLIDA DE LA PEÇA DE ME, ENTREGA DEL PLAT I LLIUREMENT DElS PREMIS 

  • Dissabte 12 de novembre de 2022, de 8.30 a 10.30: recollida de la peça de l’obsequi per a les persones inscrites.
  • Dissabte 12 de novembre de 2022, de 18.00 a 18.30: entrega al jurat del plat elaborat.
  • Dissabte 12 de novembre de 2022, a les 19.00: lliuramentdels premis.

CONSULTES A 

Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la., al tel. 663 876 656 o a les oficines del Departament de Fires i Mercats al c/ Pere Josep Cànaves Sales s/n (al costat del Museu).

BASES PER DESCARREGAR

Us podeu descarregar les bases del concurs de "Cuina amb Me" de Pollença.