Skip to main content

Edició 2020

Pollença celebra la Fira marcada per la pandèmia, però amb els carrers plens

El 2020, la Fira d'Artesania va arribar a la 37a edició i va passar a ser Mostra d'Artesania i centrar-se en l'espai de l'església del Roser. Per complir amb les restriccions sanitàries, l'Ajuntament de Pollença va decidir limitar la Fira a l'interior de l'església on es va fer un muntatge amb peces dels artesans locals que hi participen habitualment.

La Mostra d'Artesania es va inaugurar el 14 de novembre i va romandre oberta fins dia 29 del mateix mes. A la mostra hi varen participar vint artesans. L'aforament va estar controlat en tot moment; es va requerir el número de telèfon a cada un dels assistents. Tant l'entrada com la sortida del recinte varen estar perfectament assenyalats i es varen instal·lar els corresponents dispensadors de gel hidroalcohòlic.

Malgrat les restriccions imposades a l'interior del recinte, els carrers i també la plaça Major, així com Via Pollentia, es varen omplir de gent que va anar a comprar fruita i verdura i s'acostà als marxants i a les atraccions infantils obertes.