Skip to main content

Comerciants

L’ASSOCIACIÓ D'EMPRESARIS DEL MUNICIPI DE POLLENÇA

El Teixit Empresarial de Pollençaés una associació que compta amb més de 71 empreses associades on hi ha representats gairebé tots els sectors empresarials de Pollença. La presidentaDolors Domínguezi la gerentCarme Estepaexpliquen que "Teixit Empresarial de Pollença vol ser l’eina de canalització de les diferents accions i activitats de promoció del sector empresarial de Pollença, una eina clau per contribuir al desenvolupament d’un sector competitiu, sostenible i professionalitzat". Tant Domínguez com Estepa defensen que "no hi pot haver dinamització empresarial sense una associació forta, representativa i amb capacitat de decisió, interlocució i negociació, i amb uns interessos i necessitats comuns".

Associació de Teixitis Empresarials de Pollença Fira de Pollença 2022

El 2021,  la Fira, Teixit Empresarial de Pollença va  presentar una plataforma de venda en línia Compra Pollençaque han desenvolupat juntament amb l'Ajuntament de Pollença, per posar a l'abast de tothom els productes de Pollença en un sol clic. Tot i això, asseguren que el seu objectiu són les persones i l’atenció personalitzada.

Durant laFira del 2022, Teixit Empresarial de Pollença  ha fet diferents activitats per promocionar els seus associats.

Passarel·la de models la Fira de Pollenca

Desfilada de models

La desfilada de models, que es va  organitzar amb Projecte 10, al carrer Major de Pollença  va ser tot un èxit de públic i participació. 

Sorteig de vals per la Fira

Cada any per la FiraTeixit Empresarial de Pollençafa unsorteig de vals per incentivar la compra dins el municipi i que aquest 2022 no va ser una excepció.  

QUÈ FA el TEIXIT EMPRESARIAL DE POLLENÇA?

 -Promoure i difondre l’oferta comercial i empresarial del municipi
-Potenciar el teixit empresarial de Pollença per fer-lo més dinàmic i de millor qualitat
-Assessorar sobre normatives, campanyes i subvencions que puguin ser d’interès per als associats
-Oferir formació adaptada a les necessitats de cada sector
-Promoure activitats de dinamització al llarg de tot l’any
-Treballar directament en col·laboració amb l’Ajuntament en l’organització de diferents activitats que ajudin a promocionar les empreses i a fer poble
.