Skip to main content
PRIMER CONCURS DE "CUINA AMB ME"

PRIMER CONCURS DE "CUINA AMB ME"

 L’Ajuntament de Pollença juntament amb Teixit Empresarial de Pollença i la Cooperativa Pagesa de Pollença organitzen la primera convocatòria del concurs “Cuina amb me”.

L'objectiu principal d'aquest concurs de cuina és difondre el me de Pollença a través de l’elaboració de plats i la seva posterior degustació en directe per un jurat, en el transcurs de la Fira de Pollença 2022. 

Podran participar-hi totes les persones aficionades a la cuina, sense tenir en compte l'edat, la professió, l'ofici o la nacionalitat. La participació pot ser a títol individual o com a membre d’una associació, entitat, etc. Atès que es tracta d'un concurs de cuina amateur, queda expressament prohibida la participació de cuiners professionals.

PREMIS

1r premi: cistella d’estris de cuina i productes gastronòmics valorada en 200 euros, a més d’un val descompte als comerços associats a Teixit Empresarial de Pollença

2n i 3r premi: cistella de productes gastronòmics valorada en 80 euros, a més d’un val descompte als comerços associats a Teixit Empresarial de Pollença. 

Totes les persones que participin al concurs rebran una peça de me i un recipient per elaborar la recepta i presentar el plat davant el jurat, i un davantal exclusiu d’obsequi. La peça de me i el recipient es lliuraran a la botiga de la Cooperativa Pagesa de Pollença (c. de Bartomeu Aloy 31, de Pollença) dia 12 de novembre, de les 8.30 a les 10.30 hores.

En cas de no presentar el plat elaborat segons els termes definits en aquest document, es retornaran a l’organització la peça de me, el recipient i l’obsequi recollit. 

Tots els productes dels premis estan patrocinats pels comerços locals associats a Teixit Empresarial de Pollença. 

Podeu consultar les bases del primer concurs de "Cuina amb me".